x 
0

0729101065

john-ipeg-163
miere_salcam

Miere de salcam

Rating: Nu a fost evaluat încă
Este un tonic general, care calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevrozelor, mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului, in total, mierea de salcam contine 435 substante;
Prețul de vânzare: 35,00 lei
Greutatea produsului: 1 KG

- este un tonic general, care calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevrozelor, mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului, in total, mierea de salcam contine 435 substante; 

- are un continut mai mare de fructoza decat celelalte tipuri de miere (41,7%)(mai contine 10% zaharoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4), motiv pentru care cristalizeaza foarte greu;

- este un excelent tonic pentru copii si cei aflati in convalescenta, fiind, de asemena,  recomandata pentru intarirea sistemului imunitar;

- ajuta la calmarea tusei fiind anti-inflamator pentru sistemul respirator, este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor;

- recomandata in raceli, sinuzite, pneumonii sau alte tipuri de infectii bronho-pulmonare;

- este folosita la indulcirea bauturilor deoarece nu le schimba acestora gustul sau mirosul (Atentie - temperatura mierii nu trebuie sa depaseasca 40°C); este extrem de delicioasa in ceai, de asemenea, copiilor le place acest tip de miere foarte mult;

- este un execelent tonic pentru femei insarcinate, copii si persoane aflate in convalescenta;

- pentru diabetici e buna mierea de salcam, dar in cantitati foarte mici(1-2 lingurite pe zi),  deoarece mierea de salcam are mai multa fructoza in compozitie decat glucoza; fructoza pentru a fi metabolizata e convertita in glucoza la nivel hepatic, deci are o perioada de metabolism mai lunga si ca atare nu creste brusc nivelul glicemiei comparativ cu glucoza.

Mierea de salcam mai este recomandata in:

- gastrita hiperacida - mierea de salcam, diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei, diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede, calmand pirozisul "arsurile" (o lingura de miere in 100 ml apa);

- ulcer - este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert; amestecul se bea seara inainte de culcare, bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat;

- tratarea insomniilor si calmarea sistemului nervos

- bine cunoscuta datorita proprietatilor sale terapeutice, acest tip de miere curata ficatul, regleaza tranzitul intenstinal;

- mierea de salcam este utilizata in tratarea urmatoarelor afectiuni: ulcer, insomnie, stres, astenie, nevroze, tuse, stimularea poftei de mancare, probleme digestive, imbunatatirea activitatii inimii si a ficatului.

- mierea de salcam este ideala in a trata tusea deoarece are un efect antispetic;

- datorita continutului scazut de acid, mierea de salcam este utilizata si pentru a trata problemele digestive cauzata de secretia abundenta de acid gastric;

- datorita continutului scazut de polen nu produce reactii alergice la fel de puternice cum este in cazul altor tipuri de miere;

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.