x 
0

0729101065

miere_mana
john-ipeg-16

Miere de Mana

Rating: Nu a fost evaluat încă
Mai este numita si miere de padure, este o miere de culoare neagra sau maro inchis, iar in functie de arborii de la care provine este de mai multe feluri: de stejar, brad, molid, pin, plop, salcie, artar etc. Este un produs obtinut indirect, prin intermediul unor insecte care se hranesc cu sucurile plantelor si elimina apoi zaharurile de care nu mai au nevoie. In anumite perioade ale anului, pe frunzele, ramurile sau tulpinile plantelor se gaseste aceasta “mana”, o substanta dulce si limpede, care, in lipsa nectarului, este colectata de albine.
Prețul de vânzare: 35,00 lei
Greutatea produsului: 1 KG

- mai este numita si miere de padure, este o miere de culoare neagra sau maro inchis, iar in functie de arborii de la care provine este de mai multe feluri: de stejar, brad,  molid, pin, plop, salcie, artar etc. Este un produs obtinut indirect, prin intermediul unor insecte care se hranesc cu sucurile plantelor si elimina apoi zaharurile de care nu mai au nevoie. In anumite perioade ale anului, pe frunzele, ramurile sau tulpinile plantelor se gaseste aceasta “mana”, o substanta dulce si limpede, care, in lipsa nectarului, este colectata de albine.

- contine: antioxidanti, vitamina C, vitamine din grupul B si pana la de 20 ori mai multe substante minerale comparativ cu mierea de flori: calciu, magneziu, fier, potasiu, fosfor, seleniu, carbohidrati: glucoza, fructoza, aproape deloc zaharoza, peste 18 % trizaharide.

- pentru consumul uman are o valoare deosebita, continand multa inhibina (un bactericid foarte puternic), calciul si magneziul prezentand cel mai mare interes terapeutic intrucat organismul uman asimileaza mult mai bine aceste saruri prin alimentatia naturala decat prin administrarea sintetica;

Recomandari: mierea de mana este antiinflamatoare, antioxidanta, depurativa, laxativa, imunostimulatoare, stimuleaza regenerarea epiteliilor, endoteliilor si a membranelor celulare, iar consumul este recomandat si in boli bacteriene sau boli ale intestinului gros.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.