x 
0

0729101065

miere_catina
john-ipeg-109

Miere cu Catina

Rating: Nu a fost evaluat încă
Catina cu miere de albine are un continut de microelemente similare cu sangele uman. Este usor asimilata de organism pentru ca vine cu efectul sau antibacterian, bacteriostatic, vindecator si reparator, iar mierea aduce alaturi succesul in tratarea bolilor hepatice, digestive, bolile ficatului si a sangelui.
Prețul de vânzare: 15,00 lei
Greutatea produsului: 400 G

Catina cu miere de albine are un continut de microelemente similare cu sangele uman. Este usor asimilata de organism pentru ca vine cu efectul sau antibacterian, bacteriostatic, vindecator si reparator, iar mierea aduce alaturi succesul in tratarea bolilor hepatice, digestive, bolile ficatului si a sangelui.

Proprietatile antioxidante ale amestecului de catina cu miere de albine sunt recomandate pentru intarirea sistemului imunitar (poate vindeca orice viroza respiratorie sau raceala), regleaza sistemul endocrin si previne atacurile de cord. De asemenea, o sa vi se imbunatateasc si sanatatea ochilor dupa un consum zilnic de catina cu miere de albine.

Catina  sau "ginsengul romanesc" contine cea mai mare cantitate de vitamina C, mai mult decat macesul si de zece ori mai mult decat citricele. Catina are un puternic efect antoxidant pentru organism, avand atatea proprietati incat poate face cat o mie de medicamente la un loc.

Pe langa faptul ca poate fi “un bun vaccin antigripal”, mierea cu catina este un dusman pentru boli precum cele de piele, stres, anemie, hepatita si inima. Miere cu catina este recomandata impotriva asteniei de primavara, dar si elevilor si studentilor, mai ales in perioadele de varf, teze si examene, marind rezistenta atat la efortul intelectual, cat si cel fizic.

Fructul de catina contine vitamina C in cantitate apreciabila, vitamina A, complexul B, E, P, K, F si microelemente precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier si sodiu. Catina este bogata si in beta-caroten (mai mult decat contine morcovul), dar si pectine, zaharuri, aminoacizi esentiali si acizi grasi esentiali, contine de fapt nutrientii de care organismul are nevoie ca sa fie sanatos si sa functioneze normal.


Fructele de catina se pastreaza cel mai bine in miere de albine. Daca preferi un somn linistit, e bine sa consumi fructe de catina numai in prima parte a zilei, consumul lor seara avand efect mai puternic decat cel al cafelei.

Prepararea siropului de catina: un litru de suc de catina se obtine din 2 kilograme de catina data prin storcatorul de rosii sau storcatorul de fructe si 1 kg de miere de albine, se ia o lingurita din sucul rezultat de 3 ori pe zi, se pastreaza la frigider.

Modul de administrare al mierii cu catina: se ia cate 1 sau 2 lingurite pe zi, dimineata pe stomacul gol.

 

In concluzie catina cu miere ajuta la prevenirea sau vindecarea urmatoarelor afectiuni: gripa, guturaiul, sensibilitatea la raceli, hepatita, ciroza hepatica, anemia, enterita, ateroscleroza, fragilitate vasculara, adjuvant in bolile grave(cancer, leucemie, scleroza in placi), alcoolism si tabagism, adjuvant in bolile psihice, cu miere si catina se trateaza extern eczeme infectioase, precum si revigorarea tenului obosit. 

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.