Tel: 0729101065

 x 
0

Despre noi

Sunt un tanar locuitor al comunei Turnu Rosu, care a descoperit lumea fascinanta in care traiesc albinele cu mai bine de 15 ani in urma. Despre Comuna Turnu Rosu va spun ca este situata la 25 Km distanta de Municipiul Sibiu, la confluenta raului Cibin cu raul Olt.

 Stupina este amplasata la poalele Muntilor Fagaras, la mai bine de 1 Km distanta de Comuna Turnu Rosu, intr-o zona fara poluare(DN7 se afla la 10 Km departare). Aici in zona aceasta  salbatica albinele produc asa-numitele minunatii ale sanatatii: mierea, polenul, propolisul, laptisorul de matca si pastura. In aceasta zona gasim foarte aproape doua paduri cu salcami, o padure cu tei precum si campuri cu faneata, de unde albinele aduna nectarul.

De ce sa alegi sa cumperi direct de la producator si nu din magazin? Pentru ca numai asa poti avea certitudinea ca ai consumat produse 100% naturale, gustoase si sanatoase, asa cum sunt ele extrase din stup, fara a fi modificate in nici un fel (termic sau chimic).

Detin Atestat  de Calificare Profesionala in Apicultura(MADR), Certificat de Formare Profesionala pentru Apicultura(MADR), certificat de producator, Certificat de Inregistrare Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor pentru Unitatile de Vanzare cu Amanuntul astfel incat puteti avea certitudinea unor produse de calitate, verificate periodic, 100% naturale.

Sunt convins ca dupa ce parcurgeti toate informatiile de pe acest site, o sa aveti o alta imagine asupra beneficiilor consumului de produse apicole si totodata veti aprecia si mai mult aceste “izvoare de sanatate”. De asemenea va astept cu pareri si sugestii despre produsele si informatiile de pe site.

Va prezint cateva poze cu zona in care sunt amplasati stupii: