Tel: 0729101065

 x 
0

Apimix - Amestec Apicol

Componente amestecului apicol sunt adevarate „izvoare de sanatate” avand in vedere continutul foarte bogat in vitamine, minerale si alte microelemente, toate acestea recomandandu-l in combaterea multor afectiuni.

Mail multe detalii

Stiati ca...

Mierea contine 435 de substante active care ajuta la reglarea functiilor organismului, avand o valoare terapeutica uriasa;

Mai multe detalii

Verificarea mierii

Mierea se poate verifica cu un creion chimic: se ia o lingurita de miere, se invarte in ea varful unui creion chimic(mov,rosu); daca nu isi schimba culoarea deloc e miere naturala 100%; daca isi modifica culoarea, e miere contrafacuta;

Mail multe detalii

Produse

Stiati că...

- mierea contine 435 de substante active care ajuta la reglarea functiilor organismului, avand o valoare terapeutica uriasa;

- mierea nu trebuie  incalzita la o temperatura mai mare de 40 grade C, deoarece isi pierde proprietatile terapeutice si poate devini toxica (caldura transforma moleculele de miere intr-un "lipici" care adera la membranele celulare si care poate fi toxic);

Read more

- mierea se poate verifica cu un creion chimic: se ia o lingurita de miere, se invarte in ea varful unui creion chimic(mov,rosu); daca nu isi schimba culoarea deloc e miere naturala 100%; daca isi modifica culoarea, e miere contrafacuta;

- incearca sa dizolvi o lingura de miere in apa, mierea autentica nu se va dizolva imediat, ci va cadea si se va depune pe fundul paharului, daca mierea este fasificata, se va dizolva imediat si nu se va depune;

- toarna o lingura de miere pe hartie sugativa, spre deosebire de mierea falsificata, cea naturala, autentica nu va fi absorbita de sugativa si un filtru de cafea (din hartie) poate da rezultate;

- o alta metoda de testare a mierii poate fi si „murdarirea” unui servet alb de bucatarie cu o lingura de miere, cea autentica nu pateaza, pe cand cele mai multe tipuri de miere artificiala lasa pete galbui;

- verificati miscarea de „elastic”; mierea care este naturala si are cantitatea corecta de apa, in general sub 20%, va avea o miscare de tip elastic, pe verticala, coborand si urcand de cateva ori atunci cand este turnata in pahar, pe cand mierea „lungita” cu apa sau cu ceaiuri nu prezinta aceasta miscare specifica; 

- tineti un chibrit aprins deasupra unei lingurite cu miere, daca e naturala, mierea se va topi si nu va incepe sa sfaraie imediat;

- puneti putina miere pe o foaie de hartie, daca pata umeda se raspandeste pe suprafata hartiei, atunci mierea este contrafacuta;

- mierea contine 435 de substante active care ajuta la reglarea functiilor organismului, avand o valoare terapeutica uriasa;

- mierea nu trebuie  incalzita la o temperatura mai mare de 40 grade C, deoarece isi pierde proprietatile terapeutice si poate devini toxica (caldura transforma moleculele de miere intr-un "lipici" care adera la membranele celulare si care poate fi toxic);